Гаранција за квалитет

Посветеност на квалитетот

 

а Само нови и оригинални делови;
б Гаранција од 12 месеци
в. Без фалсификат: доколку се утврди дека некој дел е фалсификуван, прифаќаме враќање или замена безусловно.

Повратна врска

Го цениме вашиот ангажман со производите и услугите на Chipsmall. Твоето мислење е важно за нас! Љубезно земете момент за да ја комплетирате формата подолу. Вашата вредна повратна врска гарантира дека постојано ја испорачуваме исклучителна услуга која ја заслужувате. Ви благодарам што бевте дел од нашето патување кон извонредност.