Choose Your Location
en

English

Array

Македонски

Select More Languages

Chipsmall Limited - World Class Electronic Distributor

Цитат за 24 часа
Конкурентна цена
Оригинални делови

Пријавете се

Пријавете се сега за да ги видите рендгенските слики бесплатно

RFQ

Inquire and be pleasantly surprised with better prices and quality

Алатка за бомби

Поставете датотеки со бомби и доставете прашања во серии

Слики и Х-зраци Најнови производи

Прочитај повеќе
Texas
$0.92340
Texas
$4.80600
Texas
$0.55296
Texas
$0.19656
Torex Semiconductor
$0.05400
Nexperia
$0.03445
NXP Semiconductors
$0.47000
Microchip Technology
$0.34344
Richtek Tech
$0.77000
Analog Devices / Linear Technology
$2.38960
Broadcom Inc.
$0.72360
Micro Commercial Co
$0.02700

Делови од топла продажба

Прочитај повеќе
Hot
LM2830XMFX/NOPB
LM2830XMFX/NOPB
Texas
12000 pcs
$1.01252
Hot
SN65HVD3082EDR
SN65HVD3082EDR
Texas
7504 pcs
$0.13608
Hot
LM2596SX-5.0/NOPB
LM2596SX-5.0/NOPB
Texas
5000 pcs
$0.98880
Hot
LMV774MTX/NOPB
LMV774MTX/NOPB
Texas
20000 pcs
$0.70200
Hot
LM2585SX-ADJ/NOPB
LM2585SX-ADJ/NOPB
Texas
592 pcs
$7.91000
Hot
LM2937IMP-10/NOPB
LM2937IMP-10/NOPB
Texas
107954 pcs
$1.15000
Hot
DP83640TVV/NOPB
DP83640TVV/NOPB
Texas
30000 pcs
$7.79000
Hot
TPS79912DDCT
TPS79912DDCT
Texas
3200 pcs
$0.46000
Hot
TMS320F2810PBKA
TMS320F2810PBKA
Texas
650 pcs
$12.32559
Hot
LM26420XMHX/NOPB
LM26420XMHX/NOPB
Texas
500 pcs
$1.98790
stars Based on reviews
Showing our reviews
Daily Order Quantity
500+
Количина на дневен ред
Worldwide Manufacturers
1,700+
Производители во светот
Altermative Parts
12,000,000+
Алтернативни делови
In-stock Warehouse
2,000m²
Во склад со складиште