Фактура и изјава

Информации за фактура:

Почитувани корисници, ќе ја добиете нашата официјална комерцијална фактура по купувањето од Chipsmall, внимателно прочитајте ги упатствата подолу.
 

1, упатство за издадена фактура

Фактурата ќе ја издаде Chipsmall. Износот на фактурата ќе биде предмет на износот на реалниот износ што сте го платиле. Chipsmall обезбедува два вида на фактури, фактура за ДДВ (не се намалува) и специјална фактура за ДДВ (одземање). Со цел да се подобри ефикасноста на работењето и да се избегне ефектот на повраток, се издава за 5 работни дена откако корисниците ќе добијат стока. Пополнете точна адреса, лице за контакт, телефонски број за да се осигурате дека фактурите можат точно да се достават. Ако не ги пополните овие информации, „Чипсмал“ ќе испрати фактура на истата адреса како испорачаната стока, за да можеме навремено да ве контактираме.
 

2, фактура за ДДВ

Chipsmall обично издава фактура за ДДВ за корисниците кои се општ даночен обврзник. Напишете го соодветното име на компанијата и даночните информации во фактурата.
 

3, специјална фактура за ДДВ

Доколку треба да издадете „специјална фактура за ДДВ“, ве молиме контактирајте го нашето сметководство, во спротивно системот на Chipsmall ќе издаде фактура за ДДВ. Ве молиме пополнете и внимателно проверете ги сите информации за фактурата, Chipsmall нема да преземе одговорност за каква било грешка. испратено по експресно откако ќе ја потврдите пратката. Пополнете име на компанија, адреса, телефонски број, даночен број, име на банка и број на сметка, адреса на потврда за фактура, така што корисниците можат да ја користат специјалната фактура за ДДВ нормално, но сите пополнети информации мора да бидат исто како и даночниот обврзник.
Името на компанијата мора да биде името на индустриска и комерцијална регистрација. Адресата на компанијата и телефонскиот број на фактурата мора да бидат исти со информациите за вашата компанија.
Број за регистрација на данок е бројот на certificate Уверение за даночна регистрација usually, обично 15 броја, ве молиме проверете внимателно и внесете. Името на банката и бројот на сметката мора да бидат напишани, за обете.
 

4, Најави

Ако корисниците напишат погрешни информации за специјалната фактура за ДДВ, тогаш Chipsmall ќе издаде фактура за ДДВ автоматски, и без враќање. Chipsmall нема да го прифати барањето за повторно издавање на специјална фактура за ДДВ, ако веќе сме издале фактура според информациите на корисниците.
 

5, Пријателски потсетник

Доколку се сомневате во издадена фактура, ве молиме контактирајте го финансискиот оддел на Chipsmall. Ако не добиете фактура за 30 дена по добивањето стока, контактирајте ја услугата за клиенти на Chipsmall. Ние нема да издадеме фактура по втор пат ако не можете да контактирате со нас за 90 дена (од датумот на нарачка). Името на производот во фактурата ќе биде запишано Електронски компоненти, Бројот на делот ќе биде запишан како реална нарачка, без друго специјално барање.
 

6, враќање на фактурата

Ве молиме контактирајте ја нашата служба за корисници ако дознаете дека информациите за фактурата се неточни како што е нарачана, Chipsmall ќе замени и испрати точни точки. Ве молиме контактирајте ја нашата служба за клиенти ако сакате да ги промените информациите за фактурата, ние ќе испратиме ревидирана фактура на вашата посочена адреса по нашиот финансиски оддел потврдува. Без одобрување на услуги на клиентите, нашиот финансиски оддел нема да ја прифати апликацијата за повторно издавање фактура од телефон, факс или е-пошта.

Повратна врска

Го цениме вашиот ангажман со производите и услугите на Chipsmall. Твоето мислење е важно за нас! Љубезно земете момент за да ја комплетирате формата подолу. Вашата вредна повратна врска гарантира дека постојано ја испорачуваме исклучителна услуга која ја заслужувате. Ви благодарам што бевте дел од нашето патување кон извонредност.