Choose Your Location
en

English

Array

Македонски

Select More Languages

Ниобиум оксид кондензатори

Слика Број на дел од производителот Производител Опис Квантитет Единечната цена Со цел
NOSA106M008R2200 NOSA106M008R2200 AVX Corporation 2785 Повик
NOSA106M008R2200V NOSA106M008R2200V AVX Corporation 7939 Повик
NOJA156M010RWJ NOJA156M010RWJ AVX Corporation 9963 Повик
NOJA156M010 NOJA156M010 AVX 8318 Повик
NOJB336M006RWJ NOJB336M006RWJ AVX Corporation 1471 Повик
NOJB336M006RWJ NOJB336M006RWJ Kyocera AVX 8372 Повик