Барање за примероци
  • Примероците од Chipsmall се обезбедени бесплатно. Сите барања за примероци се предмет на преглед.
  • Клиентот може да достави до 10 модели за еден месец, а можете да аплицирате повеќе пати во серии.
  • Вкупната количина на бесплатни примероци секој пат не може да надмине 50,00 УСД.
Samples Request

United States

Germany

India

United Kingdom

Italy

Canada

France

Afghanistan

Anguilla

Argentina

Armenia

Aruba

Australia

Austria

Azerbaijan

Bahamas

Bahrain

Bangladesh

Barbados

Belarus

Belgium

Belize

Benin

Bermuda

Bhutan

Bolivia

Bouvet Islands

Brazil

British Indian Ocean Territory

British Virgin Islands

Brunei

Bulgaria

Burkina Faso

Burundi

Cambodia

Cameroon

Cape Verde

Cayman Islands

Central African Republic

Chad

Chile

China

Colombia

Comoros

Congo

Costa Rica

Cote D'Ivorie

Croatia

Cyprus

Czech Republic

Denmark

Djibouti

Dominica

Dominican Republic

Egypt

El Salvador

Equador

Equatorial Guinea

Eritrea

Estonia

Ethiopia

Falkland Islands

Faroe Islands

Federated States of Micronesia

Fiji

Finland

French Guiana

French Polynesia

Gabon

Gambia

Georgia

Ghana

Gibraltar

Greece

Greenland

Grenada

Guadeloupe

Guam

Guatemala

Guinea

Guinea-Bissau

Guyana

Haiti

Honduras

Hong Kong

Hungary

Iceland

Indonesia

Ireland, Republic of

Israel

Jamaica

Japan

Jordan

Kazakhstan

Kenya

Kiribati

Kuwait

Kyrgyzstan

Laos

Latvia

Lebanon

Lesotho

Liberia

Liechtenstein

Lithuania

Luxembourg

Macau

Madagascar

Malawi

Malaysia

Maldives

Mali

Malta

Marshall Islands

Martinique

Mauritania

Mayotte

Metropolitan France

Mexico

Moldova

Mongolia

Morocco

Mozambique

Namibia

Nauru

Nepal

Neterlands Antilles

Netherlands

New Caledonia

New Zealand

Nicaragua

Niger

Nigeria

Northern Mariana Islands

Norway

Oman

Pakistan

Palau

Panama

Papua New Guinea

Paraguay

Peru

Philippines

Pitcairn

Poland

Portugal

Puerto Rico

Qatar

Republic of Korea

Republic of Macedonia

Reunion

Romania

Russia

Sao Tome and Principe

Saudi Arabia

Senegal

Seychelles

Singapore

Slovakia

Slovenia

Solomon Islands

Somalia

South Africa

Spain

Sri Lanka

St. Helena

St. Kitts and Nevis

St. Lucia

St. Vincent and the Grenadines

Sudan

Suriname

Svalbard and Jan Mayen Islands

Swaziland

Sweden

Switzerland

Syria

Taiwan

Tajikistan

Tanzania

Thailand

Togo

Tonga

Trinidad and Tobago

Turkey

Turkmenistan

Turks and Caicos Islands

Tuvalu

Uganda

Ukraine

United Arab Emirates

Uruguay

Uzbekistan

Vanuatu

Vatican City

Venezuela

Vietnam

Western Sahara

Yemen

Yugoslavia

Zaire

Zambia

Zimbabwe

Освежи

Бесплатен договор за испорака на примероци

Прочитав и се согласувам со Договор за испорака на бесплатен примерок
x

Бесплатно правило на примерокот

Chipsmall нуди бесплатни примероци во вредност од 50 долари за одредени компоненти.

※ Ве молиме имајте предвид дека клиентите ќе бидат одговорни за царинските давачки, даноците за увоз, банкарските наплати итн. ќе настанат за време на испораката и други практични околности.

※ Ве молиме, имајте предвид дека испорачаните примероци не можат да бидат одбиени или вратени. Chipsmall го задржува правото да бара од одговорните корисници.

※ Ако одбиете да потпишете или вратите примероци поради форсмажорни работи (т.е. пожар, војна, меѓународни или домашни прекини на бродот, епидемии, штрајкови итн.), ве молам слободно контактирајте со нашите Chipsmall продажни вработени прво.

Ограничување на апликациите за бесплатни примероци:

1) Корисникот може да поднесе до 10 модели за еден месец, можете да аплицирате повеќе пати во серија.

2) Интервалот помеѓу две соседни успешни апликации за секој клиент ќе биде најмалку 3 месеци.

3) Вкупната количина на бесплатни примероци секој пат не може да надмине 50,00 USD.

4) По добивањето на апликацијата, Chipsmall ќе ја прегледаат и ќе испратат мејл за потврда во рок од 3 неделни дена. Испораката на примероците ќе биде организирана во рок од 5 неделни дена по потврдата.

※ Chipsmall Бесплатно барање за примероци бара колачињата да бидат овозможени. Ве молиме, исто така, да се однесуваат на политиката на сајтот.

※ Конечното толкување на оваа кампања припаѓа на веб-страницата Chipsmall.

Повратна врска

Го цениме вашиот ангажман со производите и услугите на Chipsmall. Твоето мислење е важно за нас! Љубезно земете момент за да ја комплетирате формата подолу. Вашата вредна повратна врска гарантира дека постојано ја испорачуваме исклучителна услуга која ја заслужувате. Ви благодарам што бевте дел од нашето патување кон извонредност.