Choose Your Location
en

English

Array

Македонски

Select More Languages

PTC ресетира осигурувачи

Слика Број на дел од производителот Производител Опис Квантитет Единечната цена Со цел
PFNF.150.2 PFNF.150.2 Schurter PTC RESET FUSE 6V 1.5A 1206 50000 0.26800/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFRY.375 PFRY.375 Schurter PTC RESET FUSE 72V 3.75A RADIAL 454 0.44954/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFSM.250.2 PFSM.250.2 Schurter PTC RESET FUSE 15V 2.5A 2SMD 6000 0.33915/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFRY.250 PFRY.250 Schurter PTC RESET FUSE 72V 2.5A RADIAL 2301 0.39501/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFRA.090 PFRA.090 Schurter PTC RESET FUSE 60V 900MA RADIAL 1100 0.24738/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFUF.150.2 PFUF.150.2 Schurter PTC RESET FUSE 6V 1.5A 1210 3000 0.22610/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFUF.010.2 PFUF.010.2 Schurter PTC RESET FUSE 30V 100MA 1210 3000 0.22610/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFMF.010.2 PFMF.010.2 Schurter PTC RESET FUSE 60V 100MA 1812 10500 0.17423/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFUF.035.2 PFUF.035.2 Schurter PTC RESET FUSE 6V 350MA 1210 3000 0.22610/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFRA.1100 PFRA.1100 Schurter PTC RESET FUSE 16V 11A RADIAL 372 0.54264/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFRY.135 PFRY.135 Schurter PTC RESET FUSE 72V 1.35A RADIAL 416 0.34447/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFRY.185 PFRY.185 Schurter PTC RESET FUSE 72V 1.85A RADIAL 159840 0.37107/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFMF.075.24.2 PFMF.075.24.2 Schurter PTC RESET FUSE 24V 750MA 1812 16200 0.34000/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFRY.110 PFRY.110 Schurter PTC RESET FUSE 72V 1.1A RADIAL 1480 0.34447/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFNF.050.2 PFNF.050.2 Schurter PTC RESET FUSE 13.2V 500MA 1206 14 0.22477/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFMF.150.2 PFMF.150.2 Schurter PTC RESET FUSE 6V 1.5A 1812 2000 0.17423/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFUF.050.2 PFUF.050.2 Schurter PTC RESET FUSE 13.2V 500MA 1210 14 0.22610/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFMF.050.2 PFMF.050.2 Schurter PTC RESET FUSE 15V 500MA 1812 6629 0.28254/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFSM.075.2 PFSM.075.2 Schurter PTC RESET FUSE 30V 750MA 2SMD 12000 0.29659/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?
PFMF.260.2 PFMF.260.2 Schurter PTC RESET FUSE 6V 2.6A 1812 2000 0.26600/ парчиња Додадете во кошничката за RFQ?