Power Integrations

Power Integrations - Power Integrations is a leading supplier of high-performance electronic components used in high-voltage power-conversion systems. Our integrated circuits and diodes enable compact, energy-efficient AC-DC power supplies for a vast range of electronic products including mobile devices, TVs, PCs, power tools, smart appliances (IoT), smart utility meters and LED lights.

Power Integrations Избрани производи

LNK586GG

LNK586GG

$0.86000
SID1183K

SID1183K

$6.93000
LYT2005E

LYT2005E

$0.88400
LNK6776E

LNK6776E

$1.20000
1SC0450E2B0-65

1SC0450E2B0-65

$168.56000
DAK-54

DAK-54

Call
TOP254PG

TOP254PG

$1.40000
QH03BZ600

QH03BZ600

$0.76693
TNY267PG

TNY267PG

$1.26000
LYT4311E2

LYT4311E2

$1.26000
LYT4211L

LYT4211L

Call
PKS605FN

PKS605FN

Call

Повратна врска

Го цениме вашиот ангажман со производите и услугите на Chipsmall. Твоето мислење е важно за нас! Љубезно земете момент за да ја комплетирате формата подолу. Вашата вредна повратна врска гарантира дека постојано ја испорачуваме исклучителна услуга која ја заслужувате. Ви благодарам што бевте дел од нашето патување кон извонредност.