Гаранција за квалитет

Посветеност на квалитетот

 

а Само нови и оригинални делови;
б Гаранција од 12 месеци
в. Без фалсификат: доколку се утврди дека некој дел е фалсификуван, прифаќаме враќање или замена безусловно.