За нас

Chipsmall Limited се состои од професионален тим со просечно над 10-годишно експертиза во дистрибуцијата на електронски компоненти. Со седиште во Хонгконг, веќе воспоставивме деловни односи со цврста и заедничка корист со клиенти од, Европа, Америка и јужна Азија, обезбедувајќи застарени и тешко наоѓачки компоненти за да ги задоволиме нивните специфични потреби.

Со принципот „Квалитетни делови, приоритет на клиентите, искрено работење и внимателна услуга“, нашиот бизнис главно се фокусира на дистрибуција на електронски компоненти. Линиските картички со кои се занимаваме вклучуваат микрочип, ALPS, ROHM, Xilinx, Pulse, ON, Everlight и Freescale. Главните производи се состојат од IC, модули, потенциометар, IC приклучок, реле, конектор. Нашите делови покриваат апликации како што се комерцијални, индустриски и автомобилски области.

Очекуваме да воспоставиме деловни односи со вас и се надеваме дека ќе ви ги обезбедиме најдобрите услуги и решение. Дозволете ни да направиме подобар свет за нашата индустрија!

Културен Wallид

Одделение за набавки.

Тим за продажба во странство

Соба за состаноци